Referenciák:

Partnereink ajánlásai:


"Korábban több webáruházat fejlesztettek nekem már darabjukat sok-sok százezerért és mindezek mellett még kezelhetetlenek is voltak és egyiket sem tudták határidőre megcsinálni. Veletek nagyon kellemeset csalódtam.

Professzionális volt az ügyfélkezelés,határidőre teljesült minden,jó volt az ár, kéréseimre mindig időben választ kaptam és még az üzletpolitika is nagyon szimpatikus.

Azaz később ha kéréseim vannak még, akkor az ugyanolyan gyors mint a kapcsolat kezdetén és az elszámolás is nagyon korrekt.

Szóval mi köszönjük mindkét projekt nevében és bízom benne hogy ezzel az üzleti szemlélettel komoly sikereket fogtok elérni.

Üdvözlettel

Szöllősi Richárd"

_________________________________

A www.socksy.hu indulása előtt, hosszasan kerestük a megfelelő céget akivel közösen létre tudjuk hozni webáruházunkat!

Hosszas keresgélés, érdeklődés, árajánlat kérések után végül rátaláltunk a www.webshopclub.hu oldalra. Itt találtuk meg azt a letisztult dizájnt, és webshop szerkezetet, melyet termékeinkkel képviselni szerettünk volna! 

Semmilyen tapasztalattal nem rendelkeztünk egy webshop létrehozásáról!

Az egyszerű adminisztrációs felület és a folyamatos kapcsolattartás segített abban, hogy már a kezdetektől saját magunk tudtuk feltölteni a webshop minden elemét . A tudásunkat meghaladó módosításokat, pedig szinte azonnal kezeli a cég számunkra biztosított személyes ügyintézője! Elégedettek vagyunk!


Üdvözlettel

Csillag Attila tulajdonos

_________________________________

A választásunk a Webshopclubra esett, mivel könnyű a rendszert használni, egyszerű a termékfeltöltés, és a tartalom változtatása, aktualizálása, nagyon felhasználóbarát az adminisztrátor felület.

Már több visszajelzést is kaptunk a partnereinktől, hogy a megújult honlapunk design-ja igazán trendi lett, az oldalon könnyű eligazodni. 

Számunkra és a Webshopclub részére is nagy elismerés volt, mikor a konkurencia jelentkezett be nálunk, hogy ki optimalizálta az oldalunkat, hogy hogy csináltuk, mert több keresésnél is első oldalra vagy elsőként minket ad ki az internet, ami eddig egyáltalán nem volt jellemző. 

Tekintettel arra, hogy jó volt ezzel a megbízható céggel együtt dolgozni, segítőkészek, szakmailag felkészültek, minden problémára megoldást találó, és nem utolsó sorban türelmes kollégák a Webshopclub munkatársai, a tervezett új projektünkhöz is őket fogjuk választani.

Szentiványi Szabolcs
Kereskedelmi vezető
BLABO Vegyszer Kft.“

_________________________________

A Webshopclub honlapján két dolog fogott meg. Az egyik, hogy jobbnál jobb webshop sablont böngészhettem végig, a másik hogy ők a gombhoz varrták a kabátot. Azaz, előre eldönthettem, hogy mennyi pénzt kívánok az oldal létrehozására szánni. 

Egy személyes találkozót kértem és az győzött meg arról, hogy profik. Közösen határoztuk meg, mi lenne számunkra a legmegfelelőbb megoldás. Nagyon rugalmasan igazodtak az igényeinkhez. Már az első találkozón kiválasztottam a sablont és megbeszéltünk mindent az utolsó részletig. A teljes webáruházra vonatkozó, konkrét tervvel tértem haza. 

A tartalomkezelő rendszer nagyon korszerű, felhasználóbarát rendszer. Laikusként is sikerült szépen „berendezni” a webáruházat mindössze pár nap tesztelgetés után. 

Óriási biztonságérzetet ad, hogy a webshop élesítését követően sem engedik el a kezem. Bármilyen felmerülő kérdésre, kérésre szinte azonnal választ / megoldást kapok, amiért nagyon hálás vagyok a Webshopclubnak azaz Dolphinet teljes csapatának.  Őszintén ajánlom Őket. 


Dr. Hevesi T. Barbara
ügyvezető
Browin Kft / Attipas Magyarország