Jövőképedben ott az e-commerce vagy az online marketing? Van szabad kapacitásod vagy éppen új állást keresel?


Ha két igened van, akkor ismerkedjünk meg. 
Kiknek dolgozunk?

Mi itt a webkereskedelem.com-nál több száz webkereskedő partnerrel dolgozunk, hogy sikeressé tegyük őket az e-commerce területén. Partnereink között vannak kicsik és nagyok is. Közös bennük, hogy csak részlegesen értenek a webáruházukat támogató onsite és offsite marketing tevékenységek hatékony és profi végzéséhez.


Hogyan dolgozunk?

Kollégáink nem járnak be az irodába, hanem netes kommunikációs eszközökkel otthonról (sokan kisgagyában) végzik el a feladataikat az ország minden részéről. Az egyes feladatoknál a projekt vezetők feladata, hogy előkészített formában átadják neked a projekt részleteit végrehajtásra. Sokszor azonban már a részfeladatok specialistái is részt vesznek a feladat meghatározásban. 


Kiket keresünk?

A folyamatosan növekvő számú projektekhez szükségünk van  

-Iparági témafelelősre (pl.: aki ismeri az online ruházati piacot)
-szövegíróra, 
-onsite e-commerce funkciók beállítását végző site adminra,
-adwords tudásra,
-seo tudásra,
-adwords-ön kívüli PPC tudásra, 
-általános e-commerce szakértői tudásra.

Te döntesz, hogy mely tevékenység végzésében szeretnél aktívan részt venni és az is a Te döntésed, hogy napi/heti kapacitásodból mennyit biztosítasz nekünk. Elsősorban minket a munkád minősége és a produktivitásod érdekel, amihez meg fogjuk találni a megfelelő együttműködési formát.


Mi a folyamat?

Küldj egy szakmai CV-t, szakmai tapasztalatokkal referenciákkal megjelölve a fent kért kompetenciákban a saját „szerényül megbecsült” tudásszinted megjelölésével. Azután mi elolvassuk, megbeszéljük, visszajelzünk, beszélünk veled, próbamunkát kapsz, azután oda vissza visszajelzünk és elkezdünk dolgozni együtt.


Nem hosszú a referencialistád?
Nem baj. Sőt! Sokkal többre becsüljük a szerény, de tanulni bíró, alázatos embereket, mint a nagyarcú megmondó embereket. A legjobb kollégáink házon belül fejlődtek a legnagyobbat. 


Ide írj: laszlo@webkereskdelem.com