WEBKER START webshop építés lépései

10 jól felépített lépés, ami minimálisra csökkenti az üzleti kockázatod.  A kialakítási folyamat logikus, barátságos, tervezhető és tapasztalati szakmaisággal támogatott. Ezeket a lépéseket követjük a saját tulajdonú webshopkaink elkészítésénél is.

 • 1Start kérdőív kitöltés

  180 célzott kérdés megmutatja neked hol állsz a tervezéssel és milyen feladataid, átgondolni való üzleti döntéseid lesznek még.  A kérdőívet egy gyors telefonos konzultáció után kiküldjük emailben.

 • 2Kérdőív kiértékelés

  A visszaküldött válaszok alapján feltárjuk a projekted kockázatait és erősségeit. Ahol látjuk, hogy segítségre van szükséged vagy más szakmai véleményen vagyunk ott javaslatokat fogalmazunk meg.

 • 3PROJEKTED RÉSZLETEINEK KÖZÖS ÖSSZERAKÁSA

  Személyesen vagy skypon átbeszéljük a projekted a kérdőívre adott válaszaid és a javaslataink alapján. Kiválasztjuk azt a design témát, amit használni és egyediesíteni fogunk.

 • 4KINEK MI LESZ A FELADATA? A TEENDŐK MEGHATÁROZÁSA

  Rögzítjük a webshop kialakításának a lépéseit és megbeszéljük kinek milyen feladatai lesznek. Sorra vesszük az indulást megelőző és az indulást követő marketing feladatokat, hogy tudd tervezni a müködtetés ráfordításait és költségeit.

 • 5ÁRAK ÖSSZEÁLLÍTÁSA

  Mostanra már Te is látod a saját és a mi feladatainkat. Ezzel a tudással közösen kiválasztjuk a számodra legelőnyösebb alapszolgáltatási, majd a webshop egyediesítéshez szükséges designeri és fejlesztői csomagokat. Szükség szerint a szolgáltatások átcsoportosításával olyan módon alakítjuk ki az induló költségeket, hogy minél több forrásod maradjon a marektingre.

 • 6MEGRENDELÉS

  Az összeállított költségtervet a Webkereskedelem.com saját szolgáltatási webshopjában meg is tudod rendelni néhány kattintással. Később bármilyen további szolgáltatás megrendelése esetén is könnyen, a díjakat mindíg előre látva tudod majd tervezni a feladatokat és a költségeket.

 • 7WEBSHOP EGYEDIESÍTÉSI FELADATOK ELVÉGZÉSE

  Design és fejlesztői egyediesítés esetén ügyfélszolgálatunk kollégája végrehajtatja fejlesztőinkkel, grafikusainkkal az arculati és funkcionális módosításitásokat. Ha nincs szükség ilyen feladatok elvégzésére vagy ezeket a feladatokat te is el tudod látni, akkor rögtön az oktatással kezdünk.

 • 8OKTATÁS, TARTALOMFELTŐLTÉS, BEÜZEMELÉS

  Minden WEBKER START szolgáltatáshoz jár a folyamatos ügyfélszolgálat, ami tartalmazza a kezelőfelület oktatását és a később bármikor jelentkező egyéb kérdéseid szakszerű, pontos és gyors kezelését. igény szerint a tartalomfeltőltésnél is segítünk. Az élesítést bármikor kérheted az ügyfélszolgálattól.

 • 9MARKETING TEENDŐK MEGHATÁROZÁSA

  A választható marketing szolgáltatások alapján eldöntöd, hogy mely tevékenységeket végzed te és mely tevékenységgel bízod ránk. A stratégia kialaítását követően az igényed szerint megtanítunk egy-egy marketing csatorna hatékony üzemeltetésre is. (pl.: Google minősített adwords szakértőnk célzott személyes oktatást tart neked)

 • 10BEVÉTEL ÉS PROFIT TERMELÉS: MARKETING ÉS KERESKEDELMI MŰKÖDTETÉS

  Az éles üzemben ott leszünk melletted és a szükséged szerint fogunk segíteni a marketing támogatásunkkal. A NÖVEKEDÉSEDNEK VAN EGY MÁSIK GYORSABB ÚTJA IS. A nagy bevételi ugrást azzal tudod majd elérni, ha sikerül minket tulajdonosként bevonni a webáruházadba. Erről szól az TEAMCOMMERCE szolgáltatásunk.